Dine advokater i Sør-Norge

Ida K. R. Andersen
Ida K. R. Andersen
Cathrine Thiis-Evensen
Cathrine Thiis-Evensen
Sjak R. Haaheim
Sjak R. Haaheim
IdaKristin Rustad Andersen, Cathrine Thiis-Evensen og Sjak R.Haaheim bistår klienter i hele Sør-Norge fra hovedkontoret vårt i Drammen.

De har høy kompetanse og lang erfaring som bistandsadvokat ved familievold eller seksuelle overgrep, men bistår også på mange andre rettsområder - både som forsvarer i straffesaker, som din advokat i tvist etter barneloven, eller ved barnebortføring. Vi står på Justisdepartementets liste over spesialister på barnebortføring. Ring 4828 1100 for å snakke med oss eller send inn skjemaet på siden her og forklar hva du trenger hjelp til, så tar vi forbindelse med deg.
*
*
*

Finn oss i Drammen

Om du kommer fra Oslo, Sandefjord eller Kongsberg: Det er lett å finne vårt kontor i Drammen.

Vi har kontorer i Vinjes gate 10 i Drammen, i krysset mot Rosenkrantz gate. Vi ligger nær Fylkeshuset, og et langt steinkast fra Drammen sykehus. I nærområdet er det mange gratis parkeringsplasser.

Med buss eller tog: Timeekspressen mellom Oslo og Notodden passerer oss. Det samme gjør blant annet lokalbussene 51, 101 og 102 som går i rute mellom Drammen busstasjon/jernbanestasjonen og Mjøndalen/Krokstadelva/Solbergelva. Gå av ved Fylkeshuset og spaser cirka 100 meter mot Drammen sentrum, og du finner oss på din høyre side i samme bygg som Telehuset. Kommer du med tog til Drammen, velger du lokalbussene 51, 101 eller 102 fra buss-stasjonen like ved jernbanen.

Med bil E18 fra Oslo: Sving av E18 til Drammen før motorveibroen over Drammen, hold høyre fil og sving til høyre ned i Bragernestunellen. Når du kommer til en rundkjøring som ser ut som en forvokst mentolpastill inne i tunellen, holder du venstre fil mot sentrum og kjører rett frem. I første rundkjøring ute i dagslys svinger du av ved tredje utkjøring, og du er i Vinjes gate.
Med bil vestfra: Følg Rosenkrantz gate (riksvei 238) og hold til høyre før nedkjøringen til Bragernestunellen. Følg gaten inn mot byen, og du finner oss på høyre side, rett etter du passerer Fylkeshuset på venstre side.

Med bil E18 sørfra: Sving av E18 til Drammen, kryss over til nordsiden av elven, følg elvebredden vestover. Du passerer Ypsilon-broen på din venstre side. I siste rundkjøring før du kjører inn i Bragernestunellen, svinger du til høyre inn Vinjes gate og følger den cirka 100 meter. Vi ligger da på høyre side.