Din advokat i Drammen

Advokat Sjak R. Haaheim bemanner hovedkontoret i Drammen. Han kan hjelpe deg som bistandsadvokat i straffesak etter familievold og seksuelle overgrep, forsvarer i straffesak, og med barns rettigheter (barnefordeling, barnevernssaker og ved barnebortføring til eller fra Norge).
Trykk på bildet for å sende mail til Sjak R. Haaheim
Trykk på bildet for å sende mail til Sjak R. Haaheim
*
*
*
*
*

Finn oss i Drammen

Finn advokatfirmaet Advokatoriet AS i Drammen

Om du kommer fra nord eller sør: Det er lett å finne vårt kontor i Drammen.

Vi har kontorer i Vinjes gate 10 i Drammen, i krysset mot Rosenkrantz gate. Vi ligger nær Fylkeshuset, og et langt steinkast fra Drammen sykehus. I nærområdet er det mange gratis parkeringsplasser.

Med buss eller tog: Timeekspressen mellom Oslo og Notodden passerer oss. Det samme gjør blant annet lokalbussene 51, 101 og 102 som går i rute mellom Drammen busstasjon/jernbanestasjonen og Mjøndalen/Krokstadelva/Solbergelva. Gå av ved Fylkeshuset og spaser cirka 100 meter mot Drammen sentrum, og du finner oss på din høyre side i samme bygg som Telehuset. Kommer du med tog til Drammen, velger du lokalbussene 51, 101 eller 102 fra buss-stasjonen like ved jernbanen.

Med bil E18 fra Oslo: Sving av E18 til Drammen før motorveibroen over Drammen, hold høyre fil og sving til høyre ned i Bragernestunellen. Når du kommer til en rundkjøring som ser ut som en forvokst mentolpastill inne i tunellen, holder du venstre fil mot sentrum og kjører rett frem. I første rundkjøring ute i dagslys svinger du av ved tredje utkjøring, og du er i Vinjes gate.
Med bil vestfra: Følg Rosenkrantz gate (riksvei 238) og hold til høyre før nedkjøringen til Bragernestunellen. Følg gaten inn mot byen, og du finner oss på høyre side, rett etter du passerer Fylkeshuset på venstre side.

Med bil E18 sørfra: Sving av E18 til Drammen, kryss over til nordsiden av elven, følg elvebredden vestover. Du passerer Ypsilon-broen på din venstre side. I siste rundkjøring før du kjører inn i Bragernestunellen, svinger du til høyre inn Vinjes gate og følger den cirka 100 meter. Vi ligger da på høyre side.